رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار عزم مدیریت شهری برای زمینه‌سازی و تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» پایان باشکوه نورنما در مشهد | خاطره‌ای فراموش‌نشدنی از یک جشن خانوادگی برای ۱۵ هزار زائر و مجاور خرابی تاب در شهربازی بوستان غدیر مشهد؛ ۴ مصدوم و تعلیق فعالیت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین‌المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰ هنرمند مشهدی ادامه روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حداقلی قیمت بلیت اتوبوس در مشهد تصویب شد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) جمع‌آوری ۱۴۹۰ تن زباله از منطقه ثامن مشهد در ایام نوروز زائران خروج از مشهد را به ساعات پایانی تعطیلات نوروز موکول نکنند بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد خبر داد: کاشت ۱۸۰ هزار گل لاله در پارک‌های شهر به مناسبت برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان استاندار خراسان رضوی: مشهد در طراحی فضای سبز و پاکیزگی در کشور الگو بوده است | پیش‌بینی حضور ۶.۵ تا ۷ میلیون نفری زائران در مشهد شهردار مشهد مقدس: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی‌(ره) به بولوار نماز تا خرداد ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صدونودونهمین تریبون مردمی شهرآرا مهمان منطقه ۱۱ مشهد | وعده‌هایی که به «ارمغان» رسید

  • کد خبر: ۳۱۴۴۱۵
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
صدونودونهمین تریبون مردمی شهرآرا مهمان منطقه ۱۱ مشهد | وعده‌هایی که به «ارمغان» رسید
شهردار منطقه ۱۱ مشهد: از دی ماه سال گذشته تا تیرماه امسال (۱۴۰۳)، حدود ۲۵  میلیارد تومان برای بازپیرایی این محدوده هزینه شده که اقدامی بی‌سابقه در منطقه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محله ها، شریان‌های زندگی شهری‌اند و توجه به خواسته‌های شهروندان در آن‌ها چهره شهر را بهبود می‌بخشد. خیابان ها، کوچه‌ها و فضا‌های عمومی، همگی از نیاز‌هایی سخن می‌گویند که برخی از آن‌ها بر زمین مانده‌اند.

در تریبون مردمی این هفته، همراه با مهدی عرفانیان، شهردار منطقه ۱۱ به محله ارمغان رفتیم تا از نزدیک صدای ساکنان را بشنویم و در جریان مشکلات و درخواست‌های آن‌ها قرار بگیریم. پیاده روسازی ناقص و درخواست نصب سرعت گیر بخشی از دغدغه‌هایی بود که شهروندان با شهردار مطرح کردند. این گزارش روایت این دیدار است.

مطالبه گری درباره زمین خاکی ابتدای خیابان ارمغان

ابتدای خیابان ارمغان زمینی خاکی به چشم می‌خورد که چند خودرو در آن پارک شده است. یکی از شهروندان خطاب به شهردار منطقه ۱۱ پیشنهاد پارکینگ شدن این زمین را ارائه می‌دهد. این شهروند به این نکته اشاره می‌کند که این زمین مالکیت شخصی دارد و با موافقت شهرداری می‌تواند به پارکینگ تبدیل شود.

او در ادامه می‌گوید: شهرداری می‌تواند دور این زمین را فنس بکشد و آن را به پارکینگ تبدیل کند. توضیحات شهردار منطقه به این شهروند از این قرار است: این موضوع نیازمند هماهنگی با سازمان ترافیک است.

سازمان ترافیک پس از مکاتبه و بررسی می‌تواند مجوز فنس کشی را صادر کند، اما باید مجوز نهایی از این سازمان اخذ شود. شهردار منطقه ۱۱ در ادامه تریبون مردمی به وضعیت محله در یک سال گذشته اشاره می‌کند و می‌گوید: از دی ماه سال گذشته تا تیرماه امسال، حدود ۲۵ میلیارد تومان برای بازپیرایی این فضا هزینه شده که اقدامی بی سابقه در منطقه ۱۱ محسوب می‌شود. عرفانیان این محله را اکنون از نظر خدمات رسانی یکی از بهترین محله‌های منطقه می‌داند و به طرح‌های مربوط به دسترسی ورودی زمین‌های شخصی اشاره می‌کند و می‌گوید: در بازنگری طرح تفصیلی جدید مسیر خروجی نیز تعبیه شده است.

صدونودونهمین تریبون مردمی شهرآرا مهمان منطقه ۱۱ مشهد | وعده‌هایی که به «ارمغان» رسید

پیاده روسازی در ارمغان ۵ و ۹

با ورود به کوچه‌های ارمغان ۵ و ۹، یکی از ساکنان از مشکلات مربوط به پیاده رو‌ها گلایه می‌کند. او با اشاره به نیمه کاره بودن پیاده روسازی در خیابان ارمغان ۹‌ می‌گوید: در این محدوده پیاده روسازی به صورت نصفه نیمه انجام شده است. از طرف دیگر اختلاف سطح زیادی در وسط کوچه وجود دارد و سالمندان دچار مشکل می‌شوند. چند روز پیش یکی از همسایه ها، که پیرزنی بود، به خاطر همین پله زمین خورد. این شهروند در ادامه و خطاب به شهردار منطقه می‌گوید: چرا این دو کوچه را کامل نکرده‌اند؟

شهردار منطقه ۱۱ در پاسخ به این مطالبه به مسائل مالکیتی اشاره می‌کند. او در توضیحاتی تکمیلی به شهروند می‌گوید: تمام ملک‌های خیابان ارمغان ۹ دولتی است و هنوز وضعیت مالکیت این زمین‌ها تعیین تکلیف نشده است. کل محدوده تا رینگ پیرامونی سند ملی دارد و تصرف آن‌ها در اختیار دولت است. به همین دلیل حل وفصل نهایی این اختلافات نیازمند تصمیم گیری در سطح قضایی است. برخی افراد نزدیک به ۲۸ سال اینجا زندگی کرده‌اند، اما این مدت دلیل بر مالکیت قانونی نمی‌شود.

صدونودونهمین تریبون مردمی شهرآرا مهمان منطقه ۱۱ مشهد | وعده‌هایی که به «ارمغان» رسید

شیب تند و نیاز به سرعت گیر

در انتهای خیابان ارمغان، یکی از ساکنان محله به شیب نسبتا تند خیابان اشاره می‌کند و از نگرانی خود را در خصوص ایمنی کودکان می‌گوید. این شهروند از شهردار درخواست کرد که برای نصب سرعت گیر اقدام کنند. شهروند دیگری نیز همین درخواست را از شهردار منطقه ۱۱ دارد: فرزندانمان در این خیابان رفت وآمد می‌کنند. اگر سرعت گیر نصب نشود، ممکن است حادثه‌ای رخ دهد. عرفانیان خطاب به معاون اجرایی دستور بررسی موضوع را صادر می‌کند.

زیرگذر بدون روشنایی و دستگیره

با رسیدن به پارک چهل بازه و زیرگذر خروجی محله ارمغان که به محله نهضت می‌رسد، دو نفر از شهروندان مسائل این محدوده را مطرح می‌کنند. یکی از آن‌ها به نبود دستگیره مناسب برای سالمندان اشاره می‌کند و دیگری از روشنایی ناکافی زیرگذر در شب‌ها که امنیت محله را کاهش می‌دهد، گلایه دارد.

شهردار درخواست‌های شهروندان را این طور توضیح می‌دهد: این زیرگذر در مرز منطقه ۱۰ و ۱۱ قرار دارد. بازسازی و کف سازی بخشی از این محدوده را ما انجام داده‌ایم، اما آن قسمت که دستگیره ندارد، بر عهده شهرداری منطقه ۱۰ است. البته موضوع را به عوامل منطقه ۱۰ منعکس می‌کنیم.

نصب سرعت گیر در ارمغان ۱۲ و زمین ورزشی نیازمند نوسازی

یکی از فعالان اجتماعی محله نیز از سرعت بالای خودرو‌ها در خیابان ارمغان ۱۲، به ویژه روز‌های جمعه، گلایه می‌کند: خودرو‌ها از ترافیک میدان نمایشگاه خارج می‌شوند و با سرعت زیادی وارد این خیابان می‌شوند. روز‌های جـــمعــــه اینـــجـــا بســـیار خطـــرنـــاک می‌شود. لطفا برای نصب دست انداز اقدام کنید.

او همچنین به وضعیت زمین بازی انتهای خیابان اشاره می‌کند که فنس‌های آن فرسوده شده و نیاز به تعمیر و نوسازی دارد. او می‌گوید: پارک چهل بازه سردر مشخصی ندارد. اگر بتوانید مثل پارک ملت، یک سردر برای آن نصب کنید، بهتر است.

شهردار منطقه ۱۱ درباره این درخواست‌ها می‌گوید: نصب سردر برای پارک هزینه ضروری و فوری محسوب نمی‌شود، اما برای رفع نواقص زمین ورزشی محله، ظرف ۱۰ روز آینده آسفالت انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->